Aaaaaah wat gaat de tijd snel!!! - Reisverslag uit Heiderscheid, Luxemburg van Jantine Hoekstra - WaarBenJij.nu Aaaaaah wat gaat de tijd snel!!! - Reisverslag uit Heiderscheid, Luxemburg van Jantine Hoekstra - WaarBenJij.nu

Aaaaaah wat gaat de tijd snel!!!

Door: Jantine

Blijf op de hoogte en volg Jantine

21 April 2008 | Luxemburg, Heiderscheid

Ja jullie zullen wel denken, gaat ze al weer naar Luxemburg. Nou ja dus! Eerst maar es voor 5 dagen om eens even te kijken wat er nog moet gebeuren om weer een perfecte zomer te hebben en dan ben ik vanaf 1 juli tot 1 september weer te vinden op Camping Fuussekaul.

Het zal de allerlaatste keer zijn (tenminste daar gaan we vanuit want ik hoop in juni af te studeren). Dus mocht je nog langs willen komen dan is dit je laatste kans.

Maar eerst vrijdag met Iris en Miriam op de trein naar Ettelbruck. Dan zullenw e daar 3 dagen activiteiten draaien en vooral elkaar leren kennen. Ik plak er nog 2 daagjes werken aanvast en ga woensdag met de trein naar Luik. Daar hoop ik opgehaald te worden door jongens onder 14 om de reis te vervolgen naar Wanze in België. Waar we vier dagen lang basketbalwedstrijden spelen en plezier gaan maken.
Op 4 mei reizen we weer terug naar Nederlad om op 5 mei de tent in te pakken en met Nico voor 5 dagen naar Noord Holland te verkassen!

Een drukke tijd maar genieten wordt het zeker.

• 21 April 2008 - 14:50

Eva:

Joehoe!!!
    Wij hebben er ook zin in!!!
    zin in! zin in! zin in!! :D